Timmar senare

 /  0  Kommentarer

Sådärja, efter ett flertal timmar senare är jag nu färdig fixad. Har även hunnit ätit lite mat med la familia. Blev mina nya högmidjebyxor, och en utav de nya tröjorna till, och lite lockar i håret.

Ska ha ett par gamla svarta kilklackar till också, inte det snyggaste. Men bättre än mina kängor. Nu ska jag umgås lite med familjen, sedan drar jag iväg till Emelie. Ha en jättebra kväll, och firat in det nya året så bra som möjligt. Drick med måtta ;) puss!


Julafton!

 /  0  Kommentarer

Det kan inte finnas någon som missat att det är julafton idag. Har ätit mysfrukost med la familia, fixat till mig och fixat in kanalerna till tv-rummet. Har även fått ett "morgonpaket" som är standard i den här familjen. Paketet var en hårinpackning. Så sjukt behövligt så det finns inte, haha. Fick även ett sms från en vän, fick tre låtar jag skulle lyssna på. Så glad att jag har mina fina vänner igenom dessa svåra tider. Första julen utan syster. Tufft, men jag klarar det nog.

Nu ska jag mysa resten av dagen, och skriver nog ihop ett inlägg ikväll. Hoppas nu får en jättebra dag, god jul allesammans. :)


Lilla julafton

Allmänt  /  0  Kommentarer
Sitter och letar lite på internet efter snygga frisyrer till imorgon, och även ikväll. Har blivit som en liten tradition att vi gör något med morbror och Linda, och små kusinerna. Antingen firar vi lilla julafton kvällen innan, eller äter julaftonsfrukost tillsammans. Men i år så kör vi på lilla julafton hemma hos Linda och småkusinerna. Har sprungit hela förmiddagen och letat efter något att ha på mig, är jättetråkig och kör på samma kläder som jag ska ha imorgon. haha.. :( 
 
Så nu ska jag försöka hitta en passande frisyr för ikväll, och imorgon. Funderar på någonting med lockar, men det blir alltid så fel när jag ska locka. Haha. :( Men jag hittar säkert något. Haha! 

 
Lite bilder på det fina "ljusvattenfallet" från skaparavslutningen.