GLASS PÅ BRYGGAN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Tjabba! Är hemma från skolan idag.. Magen gör sjukt ont, och jag förstår inte varför. Mamma har blivit orolig eftersom att jag har ont i magen ganska ofta, så ja. Men iallafall, har sovit i omgångar fram tills nu. Bara gått upp för att äta. haha!
 
Igår drog jag ut en stund med Marina. Vi gick till bryggan i Vilsta och satte oss där. Jag har en känslan av att den där bryggan kommer bli vårat place i vår/sommar haha! Men det var trevligt. :)
 

GÅRDAGEN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Drog ju hem till en klasskompis och förade lite. Hade jättetrevligt, och det var massa trevligt folk där. Sedan tog vi bussen ner till stan för att gå till Engelska Skolan. Följde med umgänget dit, sedan drog jag hem. Ångrar lite nu i efterhand att jag inte hade biljett, men what to do?
 
Drog hem en snabbis, sedan gick jag ut och träffade Rasmus, Felix och Linus Vi gjorde egentligen ingenting, gick runt lite, sedan gick vi hem till Rasmus och kollade lite på youtube. Sen drog jag hem och hamnade i sängen direkt. 
 
Jag, Lovisa & Jessica (tog bilden från jessica också, haha)

Jag & Lovisa! 

Fina Nathalie och Didrik lite suddigt i bakgrunden. 
 
 

LÖRDAG & FESTLIGHETER

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej där! Det är sjukt fint väder ute, och det är lördag! Hur bra som helst ju? Idag ska jag städa upp i mitt rum, hoppa in i duschen, börja fixa till mig och sedan dra på förkrök hos en klasskompis! Det är nämligen storfest idag, dock orkar jag inte gå på den, så hänkar på förkröket bara. Men kul det också ju! Så ska peppa upp med en massa bra musik hela dagen, och hoppas på att mitt bra humör stannar kvar fram tills ikväll! :)
 

Vill även tillägga att världens bästa Rasmus fyller år idag. Hela 17 år!! Grattis och hoppas du får en dunderbra dag!