5 pluggtips!

Tänkte skriva ett litet inlägg med några tips för att pluggandet ska bli lite lättare. Efter att jag skrivit detta inlägg ska jag själv sätta mig och plugga i en evighet, så om det inte blir någon uppdatering vet ni varför. Men här kommer några tips.
 
1. Sätt igång en lista med en massa bra låtar, (ENDAST bra låtar). På så sätt får du en kick-ass lista att lyssna på och du behöver inte stanna upp i pluggandet för att byta låt pga att låten är dålig eller för att du sitter inne på youtube och kör en låt i taget. Så en lista med asgrymma låtar helt enkelt!
 
2. Ha någonting i närheten att dricka, det kan vara vad som helst. En kopp té, ett glas juice, dricka, en flaska vatten.. You name it. Att fylla på med vätska är bara bra! :)
 
3. Någonting att gnaga på kanske.. Russin, en frukt, bär (chips & godis funkar också, men helst frukt eller liknande) Får det lov att vara en morot kanske? ;)
 
4. Bekväma kläder, mjukisar, tjocktröja, bulle i håret? Ja det du känner dig bekväm i helt enkelt. Hur skönt är det att sitta med ett par tajta högmidjebyxor och en skitsnygg blus när man ska sitta still ett några timmar? 
 
5. Till sist, ta små pauser ibland. Gå in på facebook, instagram. Blogga ett mini-inlägg? Gör någonting för att pausa hjärnan i några minuter. Med detta menar jag inte att ni ska plugga i 5 minuter och sedan ta paus i 10. Plugga i en halvtimme/timme sedan tar ni en tio-minuters paus och håll det till tio! :)
 
Gammal pluggbild ifrån arkivet!

Emilia

taaaaaack ida!

2013-02-24 / 18:20:00
URL: http://emiliassnapshots.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback