VILSTA BRYGGAN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Måste bara dela med mig av denna underbara plats. Bryggan i Vilsta, den nybyggda dåra. Jag vet inte riktigt varför jag tycker om det stället så pass mycket. Jag menar - det ligger i Vilsta liksom?! I överlag så tycker jag att Vilsta är ett riktigt skabbigt ställe, det har liksom blivit värre och värre med åren. Men just den bryggan, den delen av bryggan är så dunder. Jag älskar att sitta där, kolla ut över vattnet, se träden reflekteras på vattnets yta och doppa mina fötter i det äckliga vattnet. Det är något med allt detta som får mig lugn. Tankarna bara rusar genom huvudet och det får vara så. Vilsta bryggan ♥
 
 
 

LAZY DAY

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hejsan! Hade en jättetrevlig dag med mina vänner igår. Kom hem till Simone, och målade en massa balkar i taket. Eller ja, vi skrattade och lekte väl mer än vad vi målade. Men kul hade vi! Som belöning fick vi pizza på kvällen, dunder!
 
Skäms lite över att säga detta, men idag har jag endast legat i sängen. Har till och med natt-tröjan på mig fortfarande, och klockan är närmare halv sju?! Lazy day eller vad? Jag har kollat på en massa avsnitt av Gossip Girl, och medan den andra säsongen håller på att laddas ned så tänkte jag uppdatera er lite!
 
Vet inte hur det blir med uppdatering imorgon då vi ska åka iväg till Stockholms Skärgård över dagen och spendera tid med mors pojkväns föräldrar. Men jag kan försöka slänga in ett inlägg någon gång under dagen. :) Nu ska jag äta mat, magen pratar med mig som bara den!
 
 

GRILLKVÄLL OCH EN MASSA MYS

Allmänt  /  1  Kommentarer
Hallå där! Hade en jättetrevlig fika med Jenny igår. Vi pratade om allt, och drack på varsin frappino, tog sen en snabbrunda på stan men hittade inget. Jenny skulle vidare till Parken Zoo för att kolla på Ulrik Munther, så då tog jag cykeln hem. Kollade på tre avsnitt utav Gossip Girl (från början dåra) och jag bara avgudar serien. Varför har jag inte börjat titta på den tidigare?!
 
Runt fem drog jag och "gänget" till Slagsta för en grillkväll hos Moa. Vi grillade en massa gott kött, sådan där ost som man grillar, och så käkade vi en massa gott. Vi hade det jättetrevligt tillsammans och lyssnade på bra (LÄS: dålig!) musik. Ibland kom det upp några nostalgi-låtar bara sådär.
 
Kom hem, och kunde inte sova. Dels för att jag var irriterad på mamma, och för att det var så himla varmt. Så vid ett tog jag fram datorn och klickade runt lite, sedan stängde jag av skiten och försökte mig på att sova och tydligen så lyckades jag! Mamma väckte mig runt tio, så drog vi iväg för en runda på Tuna Park. Fick med mig två par jeans, en t-shirt och tre par skor hem. Ska försöka fota det någon gång snart. :)