GRILLKVÄLL OCH EN MASSA MYS

Hallå där! Hade en jättetrevlig fika med Jenny igår. Vi pratade om allt, och drack på varsin frappino, tog sen en snabbrunda på stan men hittade inget. Jenny skulle vidare till Parken Zoo för att kolla på Ulrik Munther, så då tog jag cykeln hem. Kollade på tre avsnitt utav Gossip Girl (från början dåra) och jag bara avgudar serien. Varför har jag inte börjat titta på den tidigare?!
 
Runt fem drog jag och "gänget" till Slagsta för en grillkväll hos Moa. Vi grillade en massa gott kött, sådan där ost som man grillar, och så käkade vi en massa gott. Vi hade det jättetrevligt tillsammans och lyssnade på bra (LÄS: dålig!) musik. Ibland kom det upp några nostalgi-låtar bara sådär.
 
Kom hem, och kunde inte sova. Dels för att jag var irriterad på mamma, och för att det var så himla varmt. Så vid ett tog jag fram datorn och klickade runt lite, sedan stängde jag av skiten och försökte mig på att sova och tydligen så lyckades jag! Mamma väckte mig runt tio, så drog vi iväg för en runda på Tuna Park. Fick med mig två par jeans, en t-shirt och tre par skor hem. Ska försöka fota det någon gång snart. :)
 
 
 

Carro - en emo/scene bloggerska

Oh vad mysigt ^^ Kramisar Carro

Svar: Ja verkligen! :)
Ida Q Karlsson

2013-07-31 / 15:47:30
URL: http://quiethell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback