FILM HOS RASMUS

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hallå där! Drog ut och träffade Marina, Rasmus och Linus igår och slutade med att jag sov över hos Rasmus. Så det blev att kolla klart på filmen The Eye, som förövrigt suger så titta inte på den haha. Sedan kollade vi på American History X, som är en dunderfilm och är lika bra oavsett antalet gånger man tittar på den. Efter det var klockan runt halv fyra, så vi lade oss. 
 
Har sovit jättedåligt, i omgångar och när jag äntligen lyckats somna så är Rasmus vaken och slår till mig (inte med flit, hoppas jag haha). Blev lite småsur, men det var nog bara bra då klockan var halv ett. Men nu är jag hemma igen, och ska hoppa in i duschen innan jag planerar någonting för resterande av dagen. 

Datanörden nummer ett. ;)

FIKA HOS MORBROR OCH STAN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Skriver ett inlägg om hur lite jag ska göra idag (inlägget under) och hur jävla skönt det ska bli. Hinner precis klicka på publicera och hör sedan mamma skrika "Idaaa! Följ med till din morbror." Att följa med till min morbror var faktiskt ett bättre alternativ, då jag inte träffat honom på ett tag. Så drog dit och fikade, sedan hamnade jag på stan med Marina och hennes vänner. 
 
Nu är jag hemma igen och ska käka lite, sen får vi se hur kvällen ser ut. Kanske drar ut och träffar Marina igen, och antagligen killarna också. Vet inte riktigt, men vi får se! :)
 

EN MINNESVÄRD KVÄLL

Allmänt  /  0  Kommentarer
Åh, jag har haft en jätteultrasupermegabra kväll och är lite småledsen över att alla har dragit hem nu. Vi har ätit pizza, chips & dipp, ananas, vindruvor och mango. Vi har druckit en massa läsk och spelat två roliga sällskapsspel. Helt hysteriskt och Absolut Överens tror jag dom hette. Vi har skrattat jättejättejättemycket och haft en bra kväll helt enkelt. Låter bilderna tala för sig självt, godnatt! ♥