Sockerkick

 /  0  Kommentarer

Eftersom att jag bara sitter här och inte gör ett skit kan jag ju uppdatera er om min gårdag. Satt ju barnvakt under dagen, käkade påskbord med la familia, fick påskägg och påskhare, haha! Sen drog jag till Ansgars med Marina, dansade loss hade skitkul, fika en massa och hade allmänt roligt. Blev mässa vid halv tolv, och vid halv ett var det slut. Mötte upp Linus och Rasmus, följde Linn till nyfors och ja - frös ihjäl.

Nu sitter jag här med en kopp té och snorar sönder, hoppas jag inte börjar bli förkyld för det har jag inte tid med. ;) sista bilden är tagen nyss då.. Därav rubriken sockerkick..


Äggmålning!

Allmänt  /  0  Kommentarer


Glad påsk!

 /  0  Kommentarer

Idag är det ju påsk! Blir lite påskmat med mamma, hennes boyfriend och hans dotter vid fem/sex idag. Innan dess ska jag hjälpa mamma att sitta barnvakt åt hans dotter. vilket resulterar i att kolla tv, då hon är ute hela tiden ;) haha. Åtta ikväll drar jag och Marina till Ansgars och blir där till halv ett, sedan drar vi hem till mig och sover.

Måste även tillägga att jag hade en skitbra dag igår. Tack världens bästa Christian för samtalet! ♥ fick prata av mig och hoppas på att kunna fokusera på det som är bättre nu.

Glad påsk allihopa!