FAN

Viktiga ämnen  /  0  Kommentarer
Igår kväll åkte hjärtat bokstavligen upp i halsgropen, tårarna rann ner som niagarafallen för mina kinder, och jag skyndade på mina steg så att jag nästan sprang ifrån stället. Händelsen har satt sina spår, och som att det inte räckte med att jag hade ont i kroppen innan så har nu den tunga stenen hittat tillbaka och lagt sig i bröstet på mig. 
 
Tankarna går runt i huvudet, och den tunga stenen tynger ner mig något enormt. Har ont i hela bröstet och gråten ligger i halsen. Idag vet jag inte hur det bli med uppdateringen. MÅSTE få mina tankar på annat. Annars går jag under idag. Tyvärr. 

ALLDELES FÖR MYCKET AV ALLTING

Allmänt  /  0  Kommentarer
En såndär dag där jag ätit alldeles för mycket choklad, druckit alldeles för mycket julmust, kollat på alldeles för många avsnitt av Gossip Girl och spenderat alldeles för mycket tid i sängen. Men det får vara så idag. 
LEDIGA ONSDAG

Allmänt  /  0  Kommentarer
Är ledig idag, gud vad skönt! Planerna för denna dag var att skriva klart det vetenskapliga arbetet, men eftersom att jag så flitigt gjorde det igår kväll så har jag inga planer för dagen. Började med en mysig och lång frukost på sängen med filmen Raise Your Voice igång. Har nog aldrig gråtit så många gånger till en film haha.
 
Sitter nu och funderar på om jag ska ta mig an nästa veckas plugg, eller om jag ska fortsätta sitta här, lyssna på musik och inte göra ett skit, eller om jag ska ta mig till mors kompis där dom sitter och har lill-lördag. Jaa, beslutsångest. Plugget är nog uteslutet ändå haha.