IDOL-GENREPET IMORGON

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag har jag suttit som fastklistrad vid både telefon och facebook, för att frenetiskt hitta skjuts till Spånga imorgon. Det är nu ni tänker: vad i hela friden ska hon göra i Spånga? Det är nämligen såhär att jag vunnit fyra biljetter till IDOL-genrepet imorgon. Så nu är vi fyra ungdomar som på något sätt ska ta oss dit. Det kostar så himla mycket om vi ska ta tåg, pendel och buss (som fanns med i beskrivningen) så vi försöker hitta någon snäll själ som kan ta emot en soppa-peng och skjutsa oss dit.
 
Jag har hittat en snubbe som kan skjutsa oss dit, men då återstår problemet med att komma hem. Hm? Det är inte lätt det här, haha :( Åker vi tåg och det, så är vi inte hemma förrän sent på kvällen, och jag råkar ha planer även på kvällen. Så nu måste vi hitta någon som kan skjutsa hem. Wää, vad detta är frustrerande haha!

 
 

TILLSAMMANS MOT CANCER

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er! Oavsett dagens planer, för er och för mig, så tycker jag att ALLA ska sätta sig i tv-soffan ikväll klockan 20.00 och slå igång sjuan, (eller kolla på tv4play) och kolla på Tillsammans Mot Cancer! Jag känner en tjej, Hanna, som hade en pojkvän, Edvin, som tyvärr miste sitt liv till cancern. Han levde verkligen för musiken, och ikväll kommer idolerna framföra hans låt som dom tillsammans med Laila Bagge och Edvins bror Petter har färdigställt. 
 
Kommer ni titta? Jag kommer definitivt sitta som bänkad, och troligen fälla en tår, eller kanske två. ♥
Edvin Berg – I Will Be Here
 
 

Allmänt  /  0  Kommentarer