HERRFALLET

Allmänt  /  0  Kommentarer
I helgen var jag på socialt forum i Herrfallet som anordnades av IOGT-NTO. Jag var dock inte där för att delta på kurserna, utan för att jobba och ta hand om familjernas barn i åldrarna 5-12. Vi fick ungefär 16 barn att ta hand om, och det gick förvånansvärt bra! Vi tittade på film, spelade minigolf, åkte trampbil, pärlade, målade muggar, gick tipspromenad med disneytema, hade femkamp och lekte en del lekar. Det vart faktiskt en bättre helg än jag hade förväntat mig, och barnen var sååå härliga! 

När jag kom hem i söndags, var jag alldeles för trött för att kunna göra något. Så jag låg i sängen heeeela dagen haha. Gosade med katten och hade en relativt mysig dag ändå. Sådant som behövs när man jobbat hela helgen. Idag blir det återigen jobb med junis i Torshälla. Det blir bakning av cupcakes och lite kubb och annat kul :-) 
MARBLE NAILS

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Det här med att fixa och trixa med naglarna har varit ett intresse som kommit och gått de senaste tre åren. En sommar målade jag om naglarna varannan vecka, det var allt från olika färger till mönster och kaviar naglar (vilket också är det värsta jag gjort). Men nu på senare tid har jag bara låtit mina naglar vara, just för att jag varken haft tid eller intresse för att göra något specktakulärt. 
 
MEN! Igår satt jag och scrollade igenom pinterest när jag fick syn på en tutorial om hur man gör marble nails. Vad kul, tänkte jag och plockade fram en massa nagellack och andra tillbehör som behövs och efter alldeles för lång tid har jag nu ursnygga marble nails med blå som huvudtema. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Bara man är snabb med att droppa i nagellacken efter varandra så går allt som smort! Är ni sugna på marble nails tycker jag att ni ska söka på youtube, finns massor med bra tutorials!
 
 

PÅSKLOV!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Tjenare! Medan Stockholm och massa andra städer får sitt påsklov nu, så börjar jag skolan imorgon. Mitt lov har verkligen bara flugit förbi, och det känns som att jag inte har gjort någonting - men ändå hunnit med en hel del haha.
 
Började lovet med att arbeta ute hos mammas kompisar, klippte häck och fick ett ton rivsår från världens största taggar haha. Jag har hunnit till Västerås, där vi handlade in lite grejer till min student och på tal om student, så har jag suttit och knåpat ihop 15 stycken handgjorda inbjudningar som jag ska se till att posta på imorgon!
 
Jag har haft lite mysdagar både för mig själv, och tillsammans med Rasmus <3 Jag har även hunnit fira påsk hemma hos min morbror tillsammans med mormor och småungar. Jag har spenderat sjukt många timmar i Ansgarskyrkan på workshops kring påsken, och bibliodrama,  och det har varit så sjukt spännande och kul!
 
Igår vart det en myskväll hemma hos Rasmus med bingolotto och paj, vilket blev ett asmysigt avslut på lovet tillsammans med honom och hans familj.
Jag har hunnit med en hel del helt enkelt, och nu ska jag sätta mig i bilen tur och retur till Katrineholm för att sedan ha en sista mysdag med mami och hennes pojkvän. Imorgon är det back to reality igen!