PÅSKLOV!

Tjenare! Medan Stockholm och massa andra städer får sitt påsklov nu, så börjar jag skolan imorgon. Mitt lov har verkligen bara flugit förbi, och det känns som att jag inte har gjort någonting - men ändå hunnit med en hel del haha.
 
Började lovet med att arbeta ute hos mammas kompisar, klippte häck och fick ett ton rivsår från världens största taggar haha. Jag har hunnit till Västerås, där vi handlade in lite grejer till min student och på tal om student, så har jag suttit och knåpat ihop 15 stycken handgjorda inbjudningar som jag ska se till att posta på imorgon!
 
Jag har haft lite mysdagar både för mig själv, och tillsammans med Rasmus <3 Jag har även hunnit fira påsk hemma hos min morbror tillsammans med mormor och småungar. Jag har spenderat sjukt många timmar i Ansgarskyrkan på workshops kring påsken, och bibliodrama,  och det har varit så sjukt spännande och kul!
 
Igår vart det en myskväll hemma hos Rasmus med bingolotto och paj, vilket blev ett asmysigt avslut på lovet tillsammans med honom och hans familj.
Jag har hunnit med en hel del helt enkelt, och nu ska jag sätta mig i bilen tur och retur till Katrineholm för att sedan ha en sista mysdag med mami och hennes pojkvän. Imorgon är det back to reality igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback