I'M A ROOKIE

Alltså, hej på er! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men jag har helt ärligt inte haft tid. Rookieperioden startade i torsdags, och sen dess har det varit full fart! Jag har i princip bara varit hemma för att sova eller byta om under de tre senaste dagarna, så därför har det inte funnits mycket tid kvar för uppdatering.
 
Så vad har jag egentligen gjort det tre senaste dagarna då? Jo, i torsdags började det med en nervös välkomsttimme i sporthallen för att sedan tillsammans med föreningen gå vidare till skolan för lite information om rookieperioden. Efter det var det programupprop och vi fick träffa våra lärare innan det blev en massa lek och springa runt på stan i några timmar. :-) På kvällen blev det först förfest och sedan välkomstfest med hela skolan på Harrys. Trots att jag är yngst i min klass, så lämnade jag festen först på grund av trötthet haha! 
 
Dagen efter var det rundvandring på skolan och vi fick lära oss vår rookiedans som vi måste dansa så fort vår låt går igång. Detta hände ju självklart på parkhänget senare på kvällen så det blev dans, lekar och bara allmänt mysigt parkhäng. :-) Idag har det varit maskeradbrännboll och vår förening hade militärtema, så jag har gått igenom halva stan med en krigsmålning i ansiktet och blickarna har både blivit många och konstiga. Inte nog med det har mina fötter tagit sådan enorm stryk av allt gående de tre senaste dagarna så att jag går otroligt konstigt. Folk måste ju trott att jag var socialt efterbliven.. 
 
Ikväll är det disco med crossdressing tema, men jag tänker faktiskt hoppa över det och spendera kvällen med Rasmus istället. Jag tror att varken mina fötter eller jag i allmänt har orken att gå på discot, därför får det bli en myskväll med älsklingen istället. Ska ju försöka hinna med honom också mellan alla rookie-evenemang, och eftersom det är vilodag imorgon så passar jag på med en sovmorgon och mys med honom! Men på måndag är det full fart igen, då vår första kurs kommer att starta och så blir det maskerad på kvällen med tema P. Måste under helgen försöka komma på vad jag ska vara!
 
Jag har haft sååå fullt upp under dessa dagar och jag har sååå kul, så det här med att fota och ha något att lägga upp här har inte riktigt varit en prioritet. Men en fadder tog kort på oss "militärer" idag, så det får bli en bild på oss tappra kämpare. :-)
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback