MASKERAD

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hejhej! Som jag nämnde igår så är det dags för maskerad imorgon med tema P, och under gårdagen satt jag och frenetiskt letade efter vad jag skulle kunna klä ut mig till. Jag googlade, tog fram min ordbok, snapchattade och frågade alla på min snaplist. Men till slut kom jag på vad jag skulle vara, med lite hjälp från en kompis! Så idag åkte jag ut till Tuna Park och inhandlade lite saker som kommer behövas och resten ska jag förhoppningsvis hitta på myrorna efter skolan imorgon! Jag satte mig dessutom och gjorde en skylt som jag nog kommer att gå runt med!
 
Här kommer lite bilder, kan ni gissa vad jag ska vara?
 
 
Nu ska jag dricka lite té, ta det lugnt och vänta på att klockan ska bli kvart i fyra då jag ska börja bege mig hem till mormor för lite middag. :-)

I'M A ROOKIE

Studier  /  0  Kommentarer
Alltså, hej på er! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men jag har helt ärligt inte haft tid. Rookieperioden startade i torsdags, och sen dess har det varit full fart! Jag har i princip bara varit hemma för att sova eller byta om under de tre senaste dagarna, så därför har det inte funnits mycket tid kvar för uppdatering.
 
Så vad har jag egentligen gjort det tre senaste dagarna då? Jo, i torsdags började det med en nervös välkomsttimme i sporthallen för att sedan tillsammans med föreningen gå vidare till skolan för lite information om rookieperioden. Efter det var det programupprop och vi fick träffa våra lärare innan det blev en massa lek och springa runt på stan i några timmar. :-) På kvällen blev det först förfest och sedan välkomstfest med hela skolan på Harrys. Trots att jag är yngst i min klass, så lämnade jag festen först på grund av trötthet haha! 
 
Dagen efter var det rundvandring på skolan och vi fick lära oss vår rookiedans som vi måste dansa så fort vår låt går igång. Detta hände ju självklart på parkhänget senare på kvällen så det blev dans, lekar och bara allmänt mysigt parkhäng. :-) Idag har det varit maskeradbrännboll och vår förening hade militärtema, så jag har gått igenom halva stan med en krigsmålning i ansiktet och blickarna har både blivit många och konstiga. Inte nog med det har mina fötter tagit sådan enorm stryk av allt gående de tre senaste dagarna så att jag går otroligt konstigt. Folk måste ju trott att jag var socialt efterbliven.. 
 
Ikväll är det disco med crossdressing tema, men jag tänker faktiskt hoppa över det och spendera kvällen med Rasmus istället. Jag tror att varken mina fötter eller jag i allmänt har orken att gå på discot, därför får det bli en myskväll med älsklingen istället. Ska ju försöka hinna med honom också mellan alla rookie-evenemang, och eftersom det är vilodag imorgon så passar jag på med en sovmorgon och mys med honom! Men på måndag är det full fart igen, då vår första kurs kommer att starta och så blir det maskerad på kvällen med tema P. Måste under helgen försöka komma på vad jag ska vara!
 
Jag har haft sååå fullt upp under dessa dagar och jag har sååå kul, så det här med att fota och ha något att lägga upp här har inte riktigt varit en prioritet. Men en fadder tog kort på oss "militärer" idag, så det får bli en bild på oss tappra kämpare. :-)
 
 
 

SLAPPARLÖRDAG

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hej på er! Lördag och jag sitter hemma i sängen med en massa mango, brieost och chorizo framför några The Walking Dead avsnitt. Det är ungefär så min lördag kommer att se ut, då jag är så sjukt trött och sliten idag. Kvällen igår bjöd på en del drinkar, god mat och en massa skratt - vilket var så sjukt behövligt och så himla roligt! Jag kom hem till Rasmus ungefär vid 3 inatt, så tiden bokstavligen bara flög förbi. Jag måste bara tacka mina fina vänner Karin och Christian för en så sjukt lyckad kväll - tack! 
 
Idag vaknade jag upp ganska tidigt, sliten och trött hemma hos Rasmus. Men det var bara att sminka sig och klä på sig för att gå till Ansgarskyrkan för att medverka på vigseln mellan Simon och Jenny. Blödig som jag är grät jag direkt när jag fick se Jenny och så var det kört resten av vigseln haha. Men det var en så himla fin vigsel, och det fanns nog inte ett enda öga som var torrt. Grattis till er, jag önskar er all lycka i framtiden. <3