SÄLLSKAPSSPEL OCH KOJBYGGANDE

Oj vilken bra kväll jag hade igår, och även i torsdags! Båda kvällarna har spenderats med Rasmus och ett par gemensamma vänner till oss. I torsdags var vi hemma hos mig och spelade både Skip-Bo och Monopol. Det blev en ganska tidig kväll då några av oss skulle upp tidigt dagen efter. Men vi såg till att ta igen den tiden igår, då vi träffades igen för ytterligare sällskapsspelande och några glas :-) Klockan var väl runt halv ett när jag och Rasmus åkte hem, hade säkert kunna stannat längre men han var ganska så rund under fötterna. Så det var väl dags haha! ;-) 
 
 
Idag vaknade jag ganska tidigt och gick upp för att äta frukost tillsammans med min mors fästmans dotter. Vi pratade lite om katter och hundar men sedan dissade hon mig för Nintendo DS. Ska vara lite barnvakt åt henne i några timmar till, men det är inga problem då hon är ute på gården och roar sig med grannarna. :-) 
Ikväll ska hon, mamma och storasyster göra om hela vardagsrummet till en koja och mysa tillsammans. Jag vet inte riktigt om jag ska vara med, då Rasmus lovade igår att komma hit idag och sova här. Vem vet? Vi kanske också hoppar in i kojbyggandet! :-)
 

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Åh, längesen jag spelade sällskapsspel. Hade glömt hur roligt det är!

Svar: Det är ju sååå kul! Har fortsatt och spelat sällskapsspel hela helgen haha :)
Ida Q Karlsson

2015-08-03 / 11:31:36
URL: http://babustyle.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback