Monopol för hela slanten!

Allmänt  /  0  Kommentarer
God morgon! Eller, god förmiddag kanske jag ska säga. Har varit vaken ett tag och diskat, men annars är jag så gott som nyvaken. Gårdagen blev himla sen, så jag och Rasmus somnade inte förrän halv fem (!!!) i morse. Det är bra att ta vara på dem sista dagarna på lovet har jag hört ;-) så det blev monopol för hela slanten tillsammans med våra vänner Linus och Marina. Linus bor, som tur var, bara över gården. Så de behövde inte promenera långt hem. Men det var en trevlig kväll och alla var så trötta i huvudet av allt räknande, betalande och köpande, så i slutet blev det bara konstigt haha! ;-) 

Men nu är jag vaken efter några timmars sömn, och funderar på om jag ska slänga ihop något snabbt och enkelt frukostbröd till mig och min sovande prins. Överraska med lite god och nybakt frukost på sängen liksom! :-)
BRÖLLOPS BILDER

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
 
Här är ett urval av bilderna från min morbrors bröllop som ägde rum på alla hjärtans dag! Paret var så fina och hela bröllopet var fantastiskt! Är så glad att jag fick vara med på deras dag, och även den stora äran att få sjunga under vigseln. Vilket hedersuppdrag liksom! Nu vill jag bara önska dem alla lycka sm finns! ♥

Scones

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er! Har haft två helt sega dagar efter studentkryssningen, eftersom att det blev väldigt lite sömn. Men nu är jag på fötter igen, och ska möblera och städa i rummet :-) började dagen med en god sconesfrukost, så magen är glad och nu ska jag klicka igång en bra lista på spotify!