TANKAR

Viktiga ämnen  /  0  Kommentarer
Idag snurrar mina tankar runt kring allt. Jag tänker på de personer som bör vara involverade i mitt liv, men som istället är frånvarande. Jag tänker på de kontakter jag tappat, som jag egentligen vill ha i mitt liv och jag tänker på de som lämnat hos som egentligen borde fått vara kvar på jorden. Ganska tung i bröstet ikväll, men det får vara så - bara ikväll. 
 
 
 
 

TÉ OCH SOCKERKAKA

Allmänt  /  0  Kommentarer
Kan bara sammanfatta gårdagen med ett ord; mysigt! Tjejerna kom hit med mat från spicy hot sedan åkte vi iväg till ICA för att handla lite gott till kvällen. När vi kom tillbaka kollade vi på en skiva med cabarén från åttan som två av hos medverkade i, så sjukt pinsamt att titta tillbaka på haha. Sen satt vi mest och pratade om allt mellan himmel och jord, samt tog en tur med bilen. Snacka om att jag har saknat att umgås med dessa tjejer, det händer alldeles för sällan. :-(
 
I morse käka vi frukost tillsammans och städade upp lite från igår och nu sitter jag ensam igen haha. Dricker lite té och äter sockerkaka som mormor gav till mig igår. Ska även börja kolla på första säsongen av Breaking Bad då jag har hört så mycket positivt om den serien. :-)
 
 

2015, HERE WE GO!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Gott nytt år på er! 2015, hur sjukt är det inte? Tiden bara springer iväg. Men jag är ändå glad över att 2014 är över, då det inte har varit det bästa året. Men lite godsaker hade det ändå att erbjuda. Jag tog mig modet och sökte till idol, jag fick mitt första sommarjobb, jag är fortfarande tillsammans med bästa killen i världen, jag fick jobb på junis, jag fick vara skolans lucia, jag vågade sjunga själv inför hela skolan på julavslutningen, jag köpte min egna lilla kissemisse och jag har hittat ungefär jordens snyggaste hårfärg. 
 
 
Låter som ett hyfsat bra år ändå, men jäklar vad det har funnits negativa händelser också. Jag har nog aldrig gråtit så mycket som i år, jag har nog aldrig mått så dåligt som i år, jag fick ju min ångest och ångestdämpande utskrivna av läkaren, jag hamnade på sjukhus och opererade bort min halsmandlar, jag har varit så sjukt stressad och jag har inte alls fått hänga och umgås med mina vänner så mycket som jag velat. 
 
 
Men nu är det året över och ett nytt år har börjat. Ett som jag hoppas ska bli riktigt bra med studenten och allt som hör till. Nu jävlar kör vi!