2015, HERE WE GO!

Gott nytt år på er! 2015, hur sjukt är det inte? Tiden bara springer iväg. Men jag är ändå glad över att 2014 är över, då det inte har varit det bästa året. Men lite godsaker hade det ändå att erbjuda. Jag tog mig modet och sökte till idol, jag fick mitt första sommarjobb, jag är fortfarande tillsammans med bästa killen i världen, jag fick jobb på junis, jag fick vara skolans lucia, jag vågade sjunga själv inför hela skolan på julavslutningen, jag köpte min egna lilla kissemisse och jag har hittat ungefär jordens snyggaste hårfärg. 
 
 
Låter som ett hyfsat bra år ändå, men jäklar vad det har funnits negativa händelser också. Jag har nog aldrig gråtit så mycket som i år, jag har nog aldrig mått så dåligt som i år, jag fick ju min ångest och ångestdämpande utskrivna av läkaren, jag hamnade på sjukhus och opererade bort min halsmandlar, jag har varit så sjukt stressad och jag har inte alls fått hänga och umgås med mina vänner så mycket som jag velat. 
 
 
Men nu är det året över och ett nytt år har börjat. Ett som jag hoppas ska bli riktigt bra med studenten och allt som hör till. Nu jävlar kör vi!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback