FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Studier  /  0  Kommentarer
... FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Sisådär nio dagar senare, men bättre sent än aldrig. Så lördagen den 6e juni 2015 sprang jag ut från Rekarnegymnasiet här i Eskilstuna med betygen i hand och världens största leende på läpparna. Jag har äntligen tagit studenten och jag behöver aldrig mer gå tillbaka till skolan (om jag inte kommer in på högskolan förstås)! Jag kan knappt fatta det själv, även fast att det redan gått nio dagar sedan jag sprang ut. Jag tror inte att jag kommer förstå förran i höst, då "sommarlovet" är slut och skolan i vanliga fall skulle börja..
 
Men ja, studenten - lyckligaste dagen i mitt liv! Att åka flak var hur kul som helst, jag älskade det! Trots regnet stod jag och hoppade och skrek som en galning. Det var helt underbart och inte ens kylan kunde förstöra humöret. :-) Väl hemma hade jag världens bästa mottagning med både släkt och vänner. Jag fick massor med fina presenter och jag är såååå tacksam för alla som kom dit och även alla som uppvaktade mig på annat sätt under dagen. WOW vilken fin släkt och vilka underbara vänner jag har!
 
På kvällen vankades det förfest, vilket var så kul! Alla var lite småtrötta i början, men det försvann efter en stund och vi hade hur kul som helst tillsammans. Tyvärr fick jag bamseont i ryggen ute på den officiella studentfesten, och det var inte så jättebra som jag hade förväntat mig så jag drog hem vid tolv. Men det gjorde ingenting, för jag hade haft en jättebra dag i överlag och drog hem och myste med min älskade Rasmus istället. Asbra avslut på världens bästa dag! 
 
KAN NI FATTA DET?! JAG HAR TAGIT STUDENTEN! 
 
Efter studenten har jag legat sjuk istället, en fördjävlig hosta som hållt mig vaken hela nätter. En näsa som runnit värre än niagarafallen och så en öroninflammation på det. Så just nu klunkar jag hostmedicin och käkar penicillin. :-)