Slut som människa...

Studier  /  0  Kommentarer
BLÄÄÄ, är helt slut som människa. Mitt huvud är helt fullt med massa skitsaker, och jag glömmer till och med bort viktiga grejer. Tex skulle jag vart hos psykoterapeuten igår, som alla andra onsdagar, men det glömde jag helt bort och upptäckte inte att jag missade det förrän idag. Men tacka vet jag att påklovet ligger alldeles runt hörnet! (efter ett helvetesprov om finansmarknaden, och banker och kriser och massa annat tråkigt..)
 
Som tur var är det torsdag idag, vilket innebär skaparkväll i vanlig ordning. Kommer ta med mig pluggpapprena dit och nöta hela kvällen. Nej. NU vill jag har lov!

UF-MÄSSA

Studier  /  0  Kommentarer
I tisdags förra veckan ställde Eskilstunas, Nyköpings och Katrineholms UF-företag ut på den regionala mässan. Det var totalt 98 företag som ställde ut, om jag inte minns fel, och därebland dom fanns vårt företag - Lights Up! Det var faktiskt riktigt givande att vara där och ställa ut, då jag som person är väldigt tillbakadragen och blyg så gav det mig väldigt mycket. Då jag började gå fram och försöka sälja alla våra ljus, och tro det eller ej - men 40 minuter innan att mässan var över så hade vi lyckats sälja ALLA våra ljus, vilket var 16 st. Hur kul?! :-D
Det var även riktigt kul att se alla andras företag,vad dem hade gjort för något och hur de agerade i sin monter. I början tyckte jag att denna mässa skulle bli skit, men i slutet hade jag ändrat uppfattning helt och det var underbart roligt!
 
Det bästa var ändå alla snälla och fina kommentarer om vår monter. Väldigt många, både kända och okända ansikten kom fram och gav oss komplimanger för vår monter. Vilket självklart gjorde att man blev mer taggad och väldigt glad då vi lagt ned ganska mycket tid och planering på den. Men som jag sa till andra, det blev nog bättre än vad vi alla i företaget trodde att det skulle bli. :-)
Här hade vi sålt slut på allt, vilket innebär att den översta hyllan tyvärr står tom haha. 
 

INTENSIV ONSDAG

Studier  /  0  Kommentarer
Herregud vilken pluggdag det blev. Pluggade på bra i skolan, sedan gick jag och träffade min kära pojkvän i någon timme innan jag var tvungen att dra till psykoterapeuten som vanligt på onsdagar. Där gick det väldigt bra, och det är nog första gången på länge som vi faktiskt pratade i en timme. När jag kom hem satte jag mig direkt med plugget. Började med att bearbeta mitt gymnasiearbete, vilket jag trodde skulle ta längre tid än det gjorde. Men blev klar ganska snabbt ändå. :-) Sedan skrev jag ihop en tråkig och jobbig artikel som handlar om marknadsföringslagarna på 20 minuter, förväntar mig inget superbetyg på den men är ändå nöjd haha. Skönt att ha båda sakerna gjorda och behöva slippa tänka på det! 
 
Nu ska jag strax lägga mig, för att kunna orka med en lång dag innehållande måleri och tapetsering utav våra monterväggar till den regionala mässan som äger rum på tisdag. Kommer nog bli en lång dag imorgon, men det är ändå roliga saker vi ska göra. Så jag klagar inte! :-) Godnatt!
 
 Bjuder på en mysbild från Uskavi i somras. Åh, vad jag saknar det stället! ♥