UF-MÄSSA

I tisdags förra veckan ställde Eskilstunas, Nyköpings och Katrineholms UF-företag ut på den regionala mässan. Det var totalt 98 företag som ställde ut, om jag inte minns fel, och därebland dom fanns vårt företag - Lights Up! Det var faktiskt riktigt givande att vara där och ställa ut, då jag som person är väldigt tillbakadragen och blyg så gav det mig väldigt mycket. Då jag började gå fram och försöka sälja alla våra ljus, och tro det eller ej - men 40 minuter innan att mässan var över så hade vi lyckats sälja ALLA våra ljus, vilket var 16 st. Hur kul?! :-D
Det var även riktigt kul att se alla andras företag,vad dem hade gjort för något och hur de agerade i sin monter. I början tyckte jag att denna mässa skulle bli skit, men i slutet hade jag ändrat uppfattning helt och det var underbart roligt!
 
Det bästa var ändå alla snälla och fina kommentarer om vår monter. Väldigt många, både kända och okända ansikten kom fram och gav oss komplimanger för vår monter. Vilket självklart gjorde att man blev mer taggad och väldigt glad då vi lagt ned ganska mycket tid och planering på den. Men som jag sa till andra, det blev nog bättre än vad vi alla i företaget trodde att det skulle bli. :-)
Här hade vi sålt slut på allt, vilket innebär att den översta hyllan tyvärr står tom haha. 
 
Trackback