KURSPROV MATTE 3B

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Hej på er! Sitter hemma och tar det lugnt inför mattenationella imorgon, laddar upp med mango, cola och russin! Två timmars huvudräkning innan lunch och två timmars räkning med miniräknare efter lunch. Kan redan nu säga att det förmodligen kommer gå åt helvete. Men jag ska i alla fall göra mitt bästa. Sitter just nu framför youtube och kollar på Jimmy Fallon, alltså jag dör vad rolig han är! Speciellt Lip Sync och hashtag-klippen. Ni borde se dem, så kul! Har blivit helt besatt av youtube igen, klickar runt där hela tiden medan timmarna bara flyger förbi haha!
 
Tänkte att jag skulle svänga in idag i alla fall och önska er en trevlig kväll, samt skänka ett Lycka till! till alla som ska skriva nationella i matte 3B imorgon. Jag skulle nog behöva 300 lycka till om jag ska klara det där provet... 
 

EN TUR TILL ERIKSLUND

Allmänt  /  0  Kommentarer
Började dagen med att försova mig, så hann i princip bara duscha och klä på mig innan jag var tvungen att dra iväg till skolan. Hade två lektioner, och jobbade på flitigt där för att sedan sluta vid lunch. Runt två åkte jag, mamma och hennes fästman till Västerås. Mamma och jag fikade på IKEA, samt gick i affärer medan mammas fästman var på arbetsintervju. Mamma hittade en jättefin tunnika som hon ska ha på ett kommande bröllop, och jag hittade min nya favoritbutik - TGR. Lite som lagerhaus fast typ danskt? Ascoola grejer med billiga priser. 
 
Nej, nu ska jag leta reda på en bra film och slänga mig i sängen med en kopp té och lite russin. Jag har haft ont i höger revben hela dagen, och klarar verkligen inte av att sitta längre. Det gör verkligen så svinigt ont. :-( Hoppas i alla fall att ni haft en bra start på veckan!
 
 

FORS KYRKA

 /  2  Kommentarer