PLUGG SÖNDAG

 
Satans vad seg jag har varit idag. Rasmus kom hit igår kväll, så spenderade morgonen med att sega i sängen tillsammans med honom. Gick inte upp och åt frukost förrän klockan hade hunnit bli 14 (!!!). När han drog vid tre, satte jag mig och började plugga lite matematik eftersom att nationella provet liggar alldeles bakom hörnet. Har alltså suttit och nötat allt i matteboken i fyra timmar nu. Känner mig inte ett dugg klokare dock..
 
Nej, nu ska jag nog sätta igång en bra film och bara ta det lugnt innan sovdags. I morgon börjar en ny vecka, och den börjar med två lektioner i skolan och sedan en tur till IKEA tillsammans med min kära mamma. Hoppas att måndagen startar bra så att resten av veckan bara kan flyta på. Endast tre veckor kvar till studenten nu, GALET!!!
 
Vad tycker ni förresten om den fina brickan på bilden? Det är egentligen en ful metallic-röd plastbricka från dollarstore för typ 20kr som jag valde att sprayfärga i kopparfärg. Färgen kommer från Panduro, och visst blev det snyggt? Har gjort samma sak med ramen som står bakom tékoppen. Så snyggt ju!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback