OTURSDAGEN NR. 1

Alltså vad är detta för dag egentligen?! Jag skulle lätt kunna tro att det var fredag den 13:e idag, men det är ju faktiskt måndag - vilket i och för sig är ungefär samma sak som fredagen den 13:e. Otursdagen nr. 1!  Vaknade upp dunderförkyld och tänkte plugga hela dagen inför tentan på torsdag och sista inlämningsuppgiften som ska in på fredag. Och jag menar verkligen DUNDERFÖRKYLD, känner ingen doft över huvudtaget och snorar värre än niagarafallen forsar ner.
 
När jag i alla fall orkat mig upp ur sängen och ätit frukost, placerar jag mitt feta arsle vid skrivbordet och börjar läsa i en av kursböckerna. Efter ett tag får jag för mig att koppla in högtalarna i datorn och trevar febrilt efter sladden. Helt plötsligt finns hela min tékopps inneåll liggandes över skrivbordet och större delen av mitt golv. 
 
Tékoppens innehåll fanns alltså på mina kursböcker, på och under min dator och alldeles för nära min telefon. Så nu har jag spenderat en stor del av min pluggtid till att torka upp en jävla massa té.. Snacka om att jag har tappat lusten till att plugga.. 
 
Inte nog med det. Jag har ju fått jobb, inne på forever och deras barnpassning. Idag är min första arbetsdag, och jag är som sagt dunderförkyld. Jag lovar att jag kommer spendera den största tiden med att snyta mig och alla barnen kommer tycka att jag är äcklig. Och om någon lämnar av en liten bebis så kommer jag aldrig kunna känna om ungen behöver byta blöja eller inte. Hujedamej!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback