ROOKIE-PERIODEN

Rookie-perioden är över, och jag är överlycklig! Äntligen kan jag pusta ut och slippa alla stressiga dagar som invovlerat skola, en runda på stan för att handla rekvisita eller annat behövligt till kvällen, en stressmåltid och snabba, svettiga promenader till alla aktiviteter som varit. Nu kan jag äntligen fokusera på plugget ordentligt och få mitt liv tillbaka, haha. 
 
Men jag ska vara helt ärlig och säga att rookie-perioden har varit sjukt kul också! Nästan två och en halv vecka fyllda med fester, maskerader, toga-party, dans, musik, lekar och gemenskap. Jag har haft skitkul, och träffat helt underbara människor. Jag känner att mitt beslut att hänga med på så många aktiviteter trots att jag redan bodde i Eskilstuna och har ett liv här sedan innan, har varit ett asbra beslut. :-) 
 
Men nu är jag väldigt peppad på att återgå till rutiner och aktiviteter som jag brukar hänga på, tex skaparkvällarna som jag saknat så mycket under dessa veckor. Jag börjar starten på "mitt vanliga liv" med att bjuda mamma och hennes fästman på mat för att dom har varit så snälla och varit kattvakt medan jag ränt runt som en galning! Ska bli mysigt. :-)
 
 
Världens bästa linjeförening med sjukt underbara faddrar och rookies! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback