EN BRA MÅNDAG

Allmänt  /  0  Kommentarer
Alltså åh vilket underbart väder vi har fått, äntligen börjar det bli vår på riktigt! Detta innebär ju både positiva och negativa saker. Men det innebär främst att jag allt för ofta skjuter upp saker för att spendera några timmar i solen med mina fina vänner – vilket jag gjorde idag. Efter några effektiva timmar i skolan borde jag egentligen ha gått hem och fortsatt studerandet, men jag hängde istället med ett par vänner till en park och käkade glass. Efter det tog jag mig i kragen och gick till Espresso House för en pluggfika med några andra vänner, men som vanligt blir det inte jättemycket gjort på dessa haha :) Efter det gick jag hem, bytte om och tog en promenad med Rasmus. 
 
 
Nu är klockan redan halv åtta, vilket innebär att jag måste sätta fart här hemma. Ska hinna laga mat, byta kattsand och städa lite i rummet innan jag kan lägga mig ikväll. Jag har verkligen haft en underbar dag (för att vara måndag), hoppas ni också haft en minst lika bra dag! 

ROLIGHETER

Allmänt  /  2  Kommentarer
Hej på er! Det var så längesedan jag loggade in här, så jag lyckades skriva fel lösenord några gånger innan jag kom in.  Men nu är jag inne, och har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Det händer så många roliga saker i mitt liv för tillfället, så jag hinner liksom inte plocka fram datorn för att skriva om det.
 
Bara det att ungefär alla mina helger fram tills efter den 8:e maj just nu är fullbokade, indikerar på att det är mycket som pågår just nu. I tisdags var jag på födelsedagskalas och imorgon fortsätter kalasandet hos en annan kompis. Den 22-24 april åker jag på fadderutbildning med skolan, vilket kommer bli riktigt kul. Veckan efter det fyller Rasmus, och under tiden har ett par klasskompisar hunnit fylla år vilket innebär att 29-30 april kommer bestå av party och kalas. Sen kan man ju nästan önska lite vila, men nej. Helgen efter det har vi bokat hotell i Stockholm för att umgås lite och sedan gå på Marinas studentskiva den 8:e.
 
Ja, som ni märker är det bara en massa roligheter som ligger framför mig och jag borde egentligen ha massor att blogga om. Tyvärr räcker väl tiden inte riktigt till, då jag faktiskt pluggar också. Men jag ska försöka förbättra mig, jag tycker jag trots allt att detta är kul!