ROLIGHETER

Hej på er! Det var så längesedan jag loggade in här, så jag lyckades skriva fel lösenord några gånger innan jag kom in.  Men nu är jag inne, och har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Det händer så många roliga saker i mitt liv för tillfället, så jag hinner liksom inte plocka fram datorn för att skriva om det.
 
Bara det att ungefär alla mina helger fram tills efter den 8:e maj just nu är fullbokade, indikerar på att det är mycket som pågår just nu. I tisdags var jag på födelsedagskalas och imorgon fortsätter kalasandet hos en annan kompis. Den 22-24 april åker jag på fadderutbildning med skolan, vilket kommer bli riktigt kul. Veckan efter det fyller Rasmus, och under tiden har ett par klasskompisar hunnit fylla år vilket innebär att 29-30 april kommer bestå av party och kalas. Sen kan man ju nästan önska lite vila, men nej. Helgen efter det har vi bokat hotell i Stockholm för att umgås lite och sedan gå på Marinas studentskiva den 8:e.
 
Ja, som ni märker är det bara en massa roligheter som ligger framför mig och jag borde egentligen ha massor att blogga om. Tyvärr räcker väl tiden inte riktigt till, då jag faktiskt pluggar också. Men jag ska försöka förbättra mig, jag tycker jag trots allt att detta är kul!
 
 

Wilma Ahlborg

Gud va du är fin och älskar piercingen :) Kramis

Svar: Åh, tack!! Kram
Ida Q Karlsson

2016-04-07 / 18:21:30
URL: http://wilmaahlborg.blogg.se/
Anna

Härlig blogg! :)

Svar: Tackar! :)
Ida Q Karlsson

2016-04-07 / 19:55:19
URL: http://annahermanson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback