Eufori

Allmänt  /  0  Kommentarer

Alltså. Det finns inga ord som kan beskriva hur jäkla bra Veronica Maggio var igår. Hon överträffade verkligen mina förväntningar och jag ville typ gråta över hur bra hon var. Hon levererade verkligen låt efter låt. Tack Marina för sällskapet och en bra dag i Stockholm.

Maggio är en kvinna jag ser upp till, och som levererade en underbar kväll. ❤️


Eskilstuna parkfestival

Allmänt  /  0  Kommentarer
Tjenare! I torsdags startade någonting som kallas Eskilstuna Parkfestival här i staden och det höll på fram till i lördags. Som vilken annan ungdom som helst var jag också tvungen att dra ner och kolla läget (eller den egentliga anledningen: åka krusell och äta sockervadd!!). Så i fredags var vi ett gäng som möttes upp hemma hos mig, förade lite, spelade spel och sedan drog ner till stan för att åka karuseller och äta sockervadd. Kvällen slutade på subway innan vi drog oss hemåt. 
 
Dagen efter möttes vi på stan, ungefär samma gäng, och kollade lite på drakbåtstävlingen samt kikade runt lite. Efter det gick vi hem till en vän och festade lite, spelade lite spel och sedan gick ner till stan för att återigen åka karuseller. Klockan tolv sprang vi in i publikhavet för att se E-TYPE! Det var riktigt kul att få se honom live med tanke på hur ofta vi lyssnade på honom som barn. Efter att han spelat sista låten hamnade vi ännu en gång på subway innan vi drog hemåt. Detta har varit en riktigt bra helg som jag kommer leva länge på och att få se E-type live är verkligen något jag kommer bära med mig länge haha :-)