KONTRASTER

Allmänt  /  0  Kommentarer
Förra helgen var jag ute och svirade som en riktig tonåring på Stockholms gator. Denna helg har varit raka motsatsen. I fredags blev det en lugn och mysig tacokväll med ett gäng klasskompisar. Vi käkade mat, tittade på skavlan, på spåret och konståkning haha. Kom hem vid elva och somnade gott i min säng. Igår vart det en lugn dag hemma med pojkvännen med pizza och gladiatiorerna. 
 
Idag har jag tagit tag i hemmet. Städat, diskat, tvättat och nu tänkte jag sätta mig ner och plugga lite innan jag ställer mig och lagar mat. Om jag orkar, kanske det blir lite bakning ikväll! :-) Snacka om kontraster..
 
 

TATUERING

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Men va? Vad är detta? En tatueringstid? Jaaa, ni ser rätt. Jag var tidigare idag på konsultationstid för att prata om en idé jag har, om vips så blev det bokat. Så om två veckor är det dags för tatuering nummer tre!! Hade jag inte haft skola eller ett bokat tåg till Stockholm imorgon hade min arm blivit nedbläckad redan då. Men två veckor kommer gå snabbt! WIIIE, är så taggad på livet. Nu har jag både en helg i Stockholm och en tatueringstid att se fram emot. :)
 

Kroppen strejkar

Studier  /  0  Kommentarer
Idag är jag hemma från skolan då min kropp strejkar rejält och mitt huvud likaså. Men det blir ingen "ligga i sängen och sova hela dagen"-dag bara för det. Nej, jag sitter just nu och ska försöka få ihop mitt individuella PM medan jag väntar på att få någon uppgift att göra från grupparbetet. Om det inte finns något att göra hemifrån så ska jag försöka att få ett färdigt utkast på PM:et i alla fall. Vill bara att den här kursen ska ta slut snart, den är verkligen påfrestande..