ÄPPELCHIPS

Jisses vad trött och omotiverad jag är! Började både skola och jobb i måndags, vilket verkligen blev en rivstart efter julledigheten. Jag märker av sömnbristen något enormt, och att hålla igång från åtta på morgonen till åtta på kvällen är verkligen inget jag är van vid just nu. Måste börja vänja mig, annars kommer jag gå under väldigt snart haha.. 
 
Idag är det i alla fall trettondag jul, vilket innebar en ledig dag som jag verkligen njutit av! Sov ända fram till tolv i pojkvännens famn och gick inte upp förrän ett. Kom hem vid fyra då jag satte igång med att göra äppelchips som nu står i ugnen. Eftersom att jag försöker hålla nere på massa onödigt socker och hade en del äpplen liggandes här hemma så kändes det väldigt passande att försöka mig på det. Får se om det blir en hit sen!
 
Nu ska jag dock försöka hitta en liiiten gnutta motivation så att jag kan påbörja mitt individuella PM som ska in i samband med kursavslutet nästa vecka. Hoppas att jag lyckas komma en liten bit på vägen i alla fall!
 
 

Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

ser gott ut

Svar: Ja, det doftar väldigt gott också! Hoppas att de smakar gott med :)
Ida Q Karlsson

Marinaaa

Var de goda? :)

Svar: Sådär haha :)
Ida Q Karlsson

2016-01-07 / 13:54:24
URL: http://nouw.com/marinasundvall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback