Myssöndag

Allmänt  /  2  Kommentarer
Igår vart det utgång med ett gäng tjejkompisar. Vi drog ut till Harrys för att testa den nya alkoholglassen samt för att dansa. Det var riktigt kul, men jag kom ändå hem hyfsat tidigt :-) Idag däremot har det varit jättelugnt. Lagade god middag till mig själv och efter det tog jag ett skumbad och filade fötterna och hade ansiktsmask. Hade tänkt att fortsätta kvällen med att måla naglarna, men istället dök Olivia och Oskar förbi en stund. Vi tog ett varsit glas vin och snackade i några timmar, vilket var mysigt! Nu har dom precis åkt och jag ska äta något och sedan lägga mig i sängen med lite popcorn och någon film! Bra avslut på en bra vecka :-)
 
 
 
 
 
 

Trosa

Allmänt  /  0  Kommentarer
Igår tog vi en liten familjetripp till den fina hamnstaden Trosa. Vi hade inget egentligt mål med resan, utan tog dagen som den kom. Så vi traskade runt i staden, kollade i alla små söta butiker, käkade pizza och avslutade med en glass. En riktigt mysig dag helt enkelt. :-) Fick med mig ett nytt té också med smak av hallon och lakrits vilket jag ska testa ikväll. Det doftar i alla fall riktigt gott så hoppas att det smakar lika gott hehe!
 
 

Tacos och sällskapsspel

Allmänt  /  0  Kommentarer

Jag lyckades dammsuga med min onda rygg igår innan Oskar och Olivia kom över. De hade även lyckats dra med sig Linus och Marina, vilket var jättekul! Så vi började kvällen med tacos och sedan fortsatte vi spela sällskapsspel och lyssna på musik. Vi sjöng ytterst lite sing star också. :-) Det var en riktigt rolig kväll!

Jag vaknade nyss av att jag var hungrig, så ska börja ordna med frukost och försöka väcka Rasmus. Efter frukosten ska jag städa undan från igår och sen blir det födelsedagsfirande hos Linus som fyller hela 20 år imorgon! Congratulations!

Efter födelsedagsfirandet ska jag iväg med mamma och hennes fästman till ett par kompisar och grilla lite, ta något glas och ha något femkamps-liknande! Det ser vi fram emot! :-D