Mitt kenthjärta må va litet, men detta var fantastiskt

 /  0  KommentarerJag har nog aldrig varit ett riktigt hardcore100procentigt Kent-fan, men jag har alltid gillat deras musik och lyssnat lite smått på dem. Ikväll fick vi Eskilstunabor förmånen att lyssna på Kents nya och sista album två dagar innan alla andra. Jag gick tillsammans med två klasskompisar varav en utav dom är ett riktigt hardcore100procentigt Kent-fan. Kan säga att det var riktigt mäktigt och så himla fint. Min kära klasskompis tillsammans med flera andra fällde en tår och jag blev också nästan lite tårögd. Längtar tills på fredag när albumet kommer ut för allmänheten så att det tillsammans med Veronica Maggios album kan gå på repeat här hemma. 

Källkritik och Kent

Studier  /  0  Kommentarer
 
Så här har mina tre senaste dagar sett ut till största delen. Jag håller på och skriver en jättetråkig källkritisk analys på en artikel från 2005 om hudätande svampar i våra huvudkuddar. Det är inte bara jättetråkigt utan ganska äckligt också – och fruktansvärt irrelevant, 2005 är ju elva år sedan!! Ska i alla fall försöka bli klar med uppgiften så att jag kan dra ner till stan med gott samvete ikväll. Kent släpper sitt nya album på fredag, men eftersom att jag bor i samma stad som dom kommer ifrån så har jag lite förtur. Ikväll ska de nämligen köra en förhandslyssning på albumet här i stan! :)

VERONICA MAGGIO

 /  0  Kommentarer
 
"Vem är jag? Inget svar. Men du visste, vem jag var. Alltid glad, men du visste. Stänger bara av. Allt ska bli så bra. När det öser ner finns inga tårar. Dom sa att du sa att jag bara spelar. Och du sa att jag sa att dom ska hålla sig så långt ifrån. För vi är inga alls att lita på och det är bara sånt som sägs."
 
Veronica Maggio, världsbäst! Hennes nya album är det enda som går på repeat här hemma, om och om och om igen. Till och med i hörlurarna på väg till skolan, till Rasmus, på väg hem, i bilen, på bussen, på promenad, ja - överallt.