KRYSSNINGSMAKE

Smink  /  0  Kommentarer
 
Med den här sminkningen ska jag om bara någon timme bege mig till busstationen för att skuffa runt på en buss i någon timme för att till sist kliva på en kryssning till Mariehamn! Det blir en kryssning med mamma, syster, mammas bästa vän med man och min bästa vän. Kommer bli så mysigt! Med tanke på att vi ska skumpa på bussen i några timmar innan vi faktiskt kliver på kryssningsfärjan så ville jag köra på en enkel sminkning som håller sig och inte kletas ut under tiden! 👌🏼 På läpparna bär jag en gammal favorit som hamnat långt ner i lådan, nämligen Invasion från Gerard Cosmetics. Jag älskar färgen men måste tyvärr säga att jag hatar formulan. Alldeles för kletig och tjock på läpparna och svår att arbeta med i jämförelse med många andra godingar i lådan. Men färgen passade så bra till ögonsminkningen så kände att jag bara ville ha detta haha! 💄 Och ja, jag älskar highlight så när resten av sminket är ganska neutralt var jag tvungen att köra all in med den haha!
 
BROWS
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade – Medium Brown
 
BASE
NYX Professional Makeup Strobe of Genius Holographic Stick – Electric Invasion
Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation – 160
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral
Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit – Marshmallow and Starburst
Kat von D Shade + Light Contour Palette 
 
EYES
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance – Warm Taupe, Tempera and Buon Fresco
Anastasia Beverly Hills Prism – Lucid
Kat von D Tattoo Liner – Trooper
 
LASHES
Too Faced Better Than Sex Mascara
L'oréal Volume Million Lashes Extra Black
 
LIPS
Gerard Cosmetics – Invasion

Min lilla Anastasia Beverly Hills-samling!

Smink  /  0  Kommentarer
 
Min första dyra, high end-palett var en contourpalett från Anastasia Beverly Hills som jag fick i present av min mamma (som jag kanske tjatade mig till och som jag kanske gick ner och köpte själv och sen fick pengar för den haha). Men efter den paletten fick jag tydligen försmak till sminkmärket och har genom åren samlat på mig en del paletter. Jag älskar deras highlighters, alltså, de är så grymt snygga och ser så flawless ut på huden. Så idag äger jag fyra stycken paletter vilket totalt blir 20 olika highlights 😱 Min favorit av dessa paletter är nog Moonchild, då jag älskar de lite pastelliga färgerna som ger en snygg lyster på hyn. Jag tycker också om Sugar, då de färgerna är mer neutrala och ser väldigt naturliga ut på kindbenen. Den jag är minst nöjd med är faktiskt Ultimate Glow, då jag anser att dessa är väldigt korniga och ger istället en glitterkänsla än ett naturligt lyster. Jag skulle vilja ha Aurora också, men känner inte riktigt att det är en prioritet just nu haha.
 
Utöver deras highlights så har jag även införskaffat tre ögonskuggspaletter och dessa älskar jag minst lika mycket. Modern Renaissance är verkligen min go to-palett. Jag använder den näst intill varje dag och älskar att göra både vardagliga och festliga looks med den. Subculture och Prism har jag inte använt lika mycket ännu. Dels för att jag nog tycker att Subculture-färgerna inte riktigt passar mig, men det gäller väl kanske att vänja sig. Prism har jag ju inte haft så länge så har inte hunnit testa den lika mycket. Men intrycket jag fick när jag använde den häromdagen (i denna sminkning) så tycker jag om den!
 
Utöver paletterna på bilden äger jag även deras Lip Palette som jag också älskar SÅ mycket. Jag är ju främst en lipstick-junkie inom sminkvärlden, så att äga en palett som ger mig chansen att blanda mina egna färger är ju som att befinna sig i himlen! 🙌🏼
 
Ja, sen använder jag ju deras Dip Brow Pomade i färgen Soft Brown every damn day. Skulle inte vara mig själv utan den haha. Så ja, jag har ju en liten Anastasia Beverly Hills-samling och kan nog säga att det är ett av mina absoluta favoritmärken. Just nu väntar jag även på en leverans med ett matt läppstift och deras brow wiz, spännande!

JULDAGENS MAKEUP

Smink  /  0  Kommentarer
 
Igår var det juldagen och jag som vilken annan ungdom som helst hamnade nere på stan med ett par kompisar. Innan jag drog mig ner tog jag mig tiden att utforska Prism-paletten från Anastasia Beverly Hills. Har haft den hemma sedan november men har inte testat den än, men nu äntligen hade jag både tid och tillfälle! Av de få färger jag använde är jag imponerad! Pigmenterade, lättarbetade och grymt snygga. Lyckades slänga ihop det här ☝🏼 facet i alla fall! Fick även en softbox i julklapp av min älskade pojkvän som jag så gärna ville testa. Alltså, ljuset är amazing. Kan ni tänka er att dessa bilder är tagna vid 18 på kvällen när det är kolsvart ute? Älskar min nya softbox haha!
 
BROWS
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade – Medium Brown (tror jag hehe)
 
BASE
NYX Professional Makeup Strobe of Genius Holographic Stick – Electric Invasion
Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation – 160
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral
Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit – Butterscotch
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries – Collision
 
EYES
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance – Warm Taupe
Anastasia Beverly Hills Prism – Unity, Obsidian, Pyramid och Eternal
 
LASHES
Too Faced Better Than Sex Mascara
L'oréal Volume Million Lashes Extra Black
 
LIPS
Isadora Perfect Matt Lipstick – 00 Café Creme