Linda Hallberg Cosmetics

 
Ända sedan Linda Hallberg lanserade sin första palett "Infinity palette" så har jag velat köpa den men aldrig riktigt kommit till skott. Jag har däremot köpt och använt hennes powder puff ett tag – vilken jag älskar idag. Den är världsbäst att sätta basen och bakea under ögonen med! Därför kände jag att när Kicks hade 20 % rabatt på ALLT så kunde jag gå loco och beställde hem Inifity-paletten, borstkitet "The Basic Kit" och flash crayon-kitet "Midnight Kit". Dessa har dock bara legat och samlat damm ett tag (hehe), så jag hann köpa på mig "Metallic Mysteries"-paletten också. 
 
Nu när praktiken är slut och jag har lite mer tid över ska jag börja testa dessa skönheter. Swatchade alla flash crayons nyss och blev positivt överraskad att de var så lätta att rita med. Trodde verkligen att man skulle behöva ta i lite, då sådant med glitter oftast brukar bli lite hårade. Men nej, dessa var så sjuuuukt smooth. Tror att jag kommer älska hennes produkter, men det återstår att se! 
 
Utan blixt          Vänster till höger: Acrux Flash, Avoir Flash, Aueva Flash, Atria Flash, Ascella Flash         Med blixt
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback