Min lilla Anastasia Beverly Hills-samling!

 
Min första dyra, high end-palett var en contourpalett från Anastasia Beverly Hills som jag fick i present av min mamma (som jag kanske tjatade mig till och som jag kanske gick ner och köpte själv och sen fick pengar för den haha). Men efter den paletten fick jag tydligen försmak till sminkmärket och har genom åren samlat på mig en del paletter. Jag älskar deras highlighters, alltså, de är så grymt snygga och ser så flawless ut på huden. Så idag äger jag fyra stycken paletter vilket totalt blir 20 olika highlights 😱 Min favorit av dessa paletter är nog Moonchild, då jag älskar de lite pastelliga färgerna som ger en snygg lyster på hyn. Jag tycker också om Sugar, då de färgerna är mer neutrala och ser väldigt naturliga ut på kindbenen. Den jag är minst nöjd med är faktiskt Ultimate Glow, då jag anser att dessa är väldigt korniga och ger istället en glitterkänsla än ett naturligt lyster. Jag skulle vilja ha Aurora också, men känner inte riktigt att det är en prioritet just nu haha.
 
Utöver deras highlights så har jag även införskaffat tre ögonskuggspaletter och dessa älskar jag minst lika mycket. Modern Renaissance är verkligen min go to-palett. Jag använder den näst intill varje dag och älskar att göra både vardagliga och festliga looks med den. Subculture och Prism har jag inte använt lika mycket ännu. Dels för att jag nog tycker att Subculture-färgerna inte riktigt passar mig, men det gäller väl kanske att vänja sig. Prism har jag ju inte haft så länge så har inte hunnit testa den lika mycket. Men intrycket jag fick när jag använde den häromdagen (i denna sminkning) så tycker jag om den!
 
Utöver paletterna på bilden äger jag även deras Lip Palette som jag också älskar SÅ mycket. Jag är ju främst en lipstick-junkie inom sminkvärlden, så att äga en palett som ger mig chansen att blanda mina egna färger är ju som att befinna sig i himlen! 🙌🏼
 
Ja, sen använder jag ju deras Dip Brow Pomade i färgen Soft Brown every damn day. Skulle inte vara mig själv utan den haha. Så ja, jag har ju en liten Anastasia Beverly Hills-samling och kan nog säga att det är ett av mina absoluta favoritmärken. Just nu väntar jag även på en leverans med ett matt läppstift och deras brow wiz, spännande!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback