NYX: SOFT MATTE LIP CREAM VAULT II

 
Alltså åh. Jag är ju en sminkgalning och specifikt en läppstiftsjunkie – så ni kan ju bara förstå glädjen som bubblade upp inom mig när jag såg att Kicks hade fått in denna från NYX! Har suktat efter den sååå länge, men har bara sett att den funnits utomlands – men nu äntligen är den i mina ägor! 
 
Soft matte lip cream vault II innehåller 36 färger varav 8 är helt nya. Jag har hittills bara ägt ett soft matte lip cream från NYX och jag älskade det – så tror verkligen att jag kommer älska dessa också. Har inte hunnit använda någon av dem på läpparna ännu, men har swatchat alla (pjuh!) Det är många ganska lika varandra och mycket åt nude-hållet, så det hade kunnat vara lite mer variation helt enkelt. Men överlag och hittills är jag nöjd! 
 
Från vänster: Stockholm, Tokyo, London, Antwerp, Istanbul, Sao Paulo, Abu Dahbi, Monte Carlo, Milan, Zurich, Athens, Cairo. 
 
Från vänster: Prauge, Cannes, Copenhagen, Transylvania, Berlin, Budapest, Madrid, Vancouver, Seoul, Moscow, Rome, Dubai
 
Från vänster: Los Angeles, Brussels, Toulouse, Barcelona, Dallas, St. Petersburg, Cyprus, Lisbon, Las Vegas, Singapore, Miami, Seville
 
Nu ska jag cykla ner till stan för ett biobesök med några saknade klassisar! Slänger på mig färgen "Rome" på läpparna och ser hur det klarar av popcornsätande och läskdrickande ur sugrör! Trevlig lördagskväll på er! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback