Sista praktikdagen

Igår gjorde jag min sista praktikdag på kontoret, och idag gör jag min allra sista praktikdag hemifrån. Hann knappt blinka innan dessa 4,5 veckorna tog slut, helt sjukt. Men nu är det tyvärr över och jag är så tacksam.
 
Tacksam över
  •  att jag fick ha min praktik hos blogg.se
  •  att de har tagit emot mig så bra
  •  att få ha jobbat med så fantastiska människor
  •  att ha lärt mig så mycket
  •  att få bekräftelse och komplimanger gällande det jag tycker bäst om – att skriva. 
Jag har fått producera så mycket text under dessa veckor så att det skulle kunna räcka till en bok haha. Jag har också fått skriva på mitt roliga, lite kreativa sätt istället för tråktexter som alltid ska skrivas i skolan. Jag har helt enkelt haft det amazing. 
 
 
Eftersom att det var min sista dag på kontoret igår så hade min fantastiska handledare köpt lite fika (helt i min smak, gud vad hon hade snappat upp saker vi pratat om under dessa veckor). Så där satt vi och fikade och myste en stund innan vi köttade på de sista timmarna. Sedan packade jag ihop allting, sade hejdå och tog tunnelbanan från Karlaplan till Centralstationen för sista gången – så sorgligt haha. 
 
 
Men det var så skönt att stå där på perrongen och trängas med folk och tänka att detta skulle vara den sista gången. Inget mer gå upp klockan fem på morgonen och inget mer tunnelbaneåkande där det är så mycket folk att vi står som packade sillar. Inget mer stress till att hinna med tåget eller förseningar för att människor vill gå på spåret. Inget mer armbågandes för att man vill ha en fönsterplats på tåget. Kort och gott – ingen mer pendling!! 
 
Ska bli så skönt att återgå till rutiner och hinna med livet här hemma också. Umgås med klasskompisar, myskväll med pojkvännen och klappa på katten. Ja, jag har helt enkelt saknat livet här hemma i Eskilstuna. 

Meg

Vad roligt att praktisera på Blogg.se, du måste lärt dig massor! Skönt att slippa gå upp klockan 5 framöver dock :)

Svar: Ja, jag har lärt mig sååå mycket och haft minst lika roligt! :)
Ida Q Karlsson

2017-12-07 / 14:14:33
URL: http://megs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback