SKOLUPPGIFT: UTSATT

Kursen jag går just nu heter "bildval och bildstrategier" där vi textare äntligen får lära oss att arbeta lite mer med bilder. Bara för att vi mestadels spenderar våra näsor i böcker och skriver asjobbiga textanalyser betyder det inte att vi är helt bakom flötet när det gäller bilder, så mycket av det vi lär oss kan vi redan. Men det är kul att få lämna grammatik och korrekt meningsbyggnad bakom sig ett tag och få arbeta med bilder istället!
 
Första uppgiften bestod av att gestalta tre ord eller känlsor i tre olika bilder. Vi fick däremot en lista av ord, så vi kunde inte välja helt fritt men det var kul ändå! Jag tog tillfället i akt och valde att gestalta mina ord med hjälp av smink – såklart 💁🏼.
 
 
Första ordet jag valde var "utsatt" och det valde jag att gestalta med sminkningen som syns på dessa bilder. Det var sjukt kul att få sminka någonting annorlunda och inte "snyggt" som man alltid gör annars. Ännu roligare var det att få feedback då många trodde att jag hade varit i slagsmål eller gjort illa mig på riktigt, haha! 
 
Produkter:
Mac Lipstick – Instigator and Diva
Makeup Revolution Fortune Favors The Brave Palette – Brave, Winning, Transformer, Midnight Rainbow and Drama Queen.  
Anastasia Beverly Hills Subculture Palette – New Wave and Edge
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette – Golden Ochre, Burnt Orange and Realgar
Fake Blood

Isa Bylund

Men gud!! När man ser bilderna INNAN man läser texten.... huh blev så oroad. <3

Svar: Haha åh nää! <3 Då ser det verkligt ut i alla fall haha!
Ida Q Karlsson

2017-12-20 / 17:07:55
URL: http://isabyl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback