TEADVENTSKALENDERN: 19:e december + pepparkakshus

 
De två senaste veckorna har varit SÅ stressiga. Jag har försökt fixa de sista julklapparna inför jul, samtidigt som att jag tog lite vatten över huvudet gällande julklappen som skulle vara klar till Secret Santa med klasskompisarna som var i lördags. Jag har sprungit som en vilsen höna i alla butiker och fram och tillbaka till skolan för att skriva ut saker – men nu är jag nog äntligen klar! Igår fick även jag och mamma för oss att vi skulle baka pepparkakor och jag tyckte tydligen inte att det räckte, så jag började göra ett pepparkakshus (?). Idag blev det äntligen klart och jag är faktiskt nöjd (om det inte rasar ihop vill säga hehe). Klicka här för att hitta mallen jag utgick ifrån och här för att komma till receptet för kristyren som var fantastisk! 
 
Annars då? Idag hade vi sista skoldagen innan vi får gå på "julledighet" som egentligen innefattar julmat och en massa plugg hemifrån istället för lektioner i skolan haha. Just det! Teadventskalendern fortsätter att leverera. Det har varit en hel del goda teer men också ganska många som inte alls faller mig i smaken. Men dagens te var faktiskt helt okej och passade väldigt bra till pepparkakshus-pysslet. 
 
 
Dagens te: Limeron
Tesort: Svart
Innehåller: Svart te, citronskal, citrongräs, naturlig arom och naturlig citrusarom. 
Kommentar: Detta te var väldigt fräscht och gott. Smakade en hel del citron (hej captain obvious). Men var nog godare svalt än varmt faktiskt!
Betyg:
 
Förlåt för att det i stort sätt bara dyker upp inlägg om teadventskalendern just nu, det ska bli bättre – jag lovar! Snart är det ju julafton dessutom, så efter det blir det absolut en förbättring. Hoppas ni står ut! :)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback