TEADVENTSKALENDERN: 4:e december

 
Igår var tåget försenat så jag missase bussen hem, vilket gjorde att jag kom hem mycket senare än vanligt. Hade planerat att sova hemma hos Rasmus också så blev bara en snabb vända hem för att ge katten mat och packa lite. Jag var i alla fall duktig och tog med mig teadventskalendern för att smaka, fota, hålla mig up to date och blogga om det men det sistnämnda blev aldrig av. Jag var alldeles för trött för att ens ta upp datorn... Så skriver om det nu istället! Ja det kommer bli två inlägg om teadventskalendern efter varandra, men det är lugnt, te är det bästa som finns och kan aldrig bli för mycket av hehe! 
 
(går)Dagens te: Ludvig
Tesort: Ört
Innehåller: Grekiskt bergste, nässelblad, citrongräs, apelsinbitar, limeblommor, ringblomma, kamomillblomma, naturlig arom, naturlig apelsinarom och naturlig bergamottarom.
Kommentar: Ja, det innehåller verkligen en salig blandning av allt och det blev nog lite för mycket och konstigt för mig. Det här teet var verkligen inte min cup of tea (bokstavligt, hehe). Har ju så svårt för örtteer, och jag vet att jag ofta inte kommer dricka upp det men jag måste ju ändå testa! Tyvärr hamnade denna kopp te i slasken. Ingenting för mig helt enkelt! 
Betyg: 
0 av 5 tekoppar alltså, lite otydligt hehe!
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback