TEADVENTSKALENDERN: 5:e december

 
Dagens te avnjöts i sängen med pepparkakor, ädelost, kattmys och boken "Omgiven av idioter" skriven av Thomas Erikson. Har hört och läst så mycket om denna bok så var tvungen att köpa den på centralstationen innan jag satte mig på tåget hem idag. Hittills verkar den vara mycket bra! Men nog om det och mer om dagens te i teadventskalendern. Ytterligare ett grönt te och ni vet ju vad jag tycker om det – sisådär. Men jag ger som sagt allt en chans innan jag bojkottar det. 
 
Dagens te: Citronella
Tesort: Grönt
Innehåller: Grönt te, citronsgräs, lakritsrot, ingefärsbitar, pepparmintsblad, citronskal, svartpeppar och naturlig arom. 
Kommentar: Smakar lite som vanligt grönt citronte med en liiiiiten hint av pepparmint. Inte äckligt, inte jättegott heller haha. Måste dock säga att det smakade mycket bättre när det hade stått och svalnat ett litet tag - tips tips!
Betyg:
 
 
 


Ellen Gräntz

Måste ha en tekalender någon gång, typ min dröm haha! Själv älskar jag grönt te. OCH har precis fått den boken och ska börja läsa - så nyfiken :)

Svar: Åh men ja – rekommenderar verkligen denna från Nabo! Har haft deras i tre år nu, så mysigt och förpackningarna är alltid så snygga! Så långt jag har kommit i boken nu så tycker jag den verkar väldigt bra – så intressant!
Ida Q Karlsson

2017-12-05 / 21:41:41
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback