Te, kurslitteratur och smink!

 
Här sitter jag och läser kurslitteratur medan jag slukar den ena koppen te efter den andra. På fredag har vi gruppdiskussion om lämpliga teorier och metoder för den forskningsfråga vi har i denna kurs så jag sitter och skriver lite anteckningar inför det. Jag passar även på att förbereda lite inför nästa och sista uppgiften för denna kurs som ska vara inne nästa fredag. Så sjukt att dessa fem veckor snart är över. Tiden bara flyger iväg och examen ligger alldeles runt hörnet – läskigt men spännande! 
 
Igår fick jag även hem min senaste beställning från Kicks, så efter att jag har suttit med detta ett tag till samt ätit lunch ska jag fota alla nya godingar och uppdatera er! Vill även försöka hinna göra en sminkning men det skjuts nog mest troligt upp till imorgon då jag förmodligen är fast med denna uppgift ett bra tag till! 😅

Tess

Vad härligt att du närmar dig examen. Heja heja! :)

Svar: Ja, det känns fantastiskt! Tack! :)
Ida Q Karlsson

2018-02-07 / 12:24:08
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
World by Tina

Vad studerar du för något? Har precis bestämt mig för att bygga ut min kandidatexamen i media & kommunikation - men kan inte riktigt bestämma mig för vilken inriktning jag ska ta.

Svar: Åh vad kul med media och kommunikation! Skulle vilja studera lite inom det också. Jag studerar informationsdesign med inriktning textdesign, så det är mycket fokus på text och hur man förmedlar information på bästa sätt för den specifika målgruppen! :)
Ida Q Karlsson

2018-02-12 / 10:03:48
URL: http://worldbytina.se
Veckomagasinet anne von porat

Jag älskar också te och helst från London tea exchange

anneli

Vad spännande ändå! jag har funderat på studera vidare nästa år :)

2018-10-19 / 07:39:46
URL: http://littlesleeper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback