RÅSOCKERSTEKTA PÄRON

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Efter ungefär åtta timmar vid skrivbordet kändes det som att jag hade stirrat mig blind på uppgiften och tyckte att det fick vara nog för idag. Det är i och för sig nästintill bara korrläsning kvar men det lämnar jag till imorgon så att jag kan se på uppgiften med fräscha ögon. För att i alla fall få lite friskluft under dagen gick jag iväg till affären för att köpa det som fattades hemma för att slänga ihop lite råsockerstekta päron med vaniljcréme som jag kunde smaska på medan jag spelade lite Nintendo Classic Mini. Som ni ser hoppade jag över mandeln då den närmsta affären inte hade några och jag var för lat för att gå till den andra hehe 😇. Men det blev supergott ändå – tips tips! 
 
Efter någon timme fylld med Super Mario-spelande satte jag mig framför Premiere Pro för att försöka lära mig att redigera film, men tålamodet och energin var inte tillräcklig för det idag. Så nu ska jag nog fixa i ordning min femte kopp te för den här dagen och såsa framför någon film innan kudden skriker efter en dejt. Är SÅ trött idag 😴.
 
Vad har ni gjort idag? 
 
 

HÅRSLITANDE STUDIER

Studier  /  0  Kommentarer
 
Här sitter jag med ett glas juice och sliter mig i håret medan jag försöker skriva ihop den första individuella uppgiften för den här kursen. Jag tycker oftast att det är roligt att skriva vetenskapligt, men när det kommer till att motivera sitt val av litteratur och tidigare forskning är det inte lika kul. Uppgiften i sig är i alla fall bara på 4000 tecken exklusive blanksteg så mitt mål är att hinna klart idag, gärna innan kvällen, så att jag kan belöna mig med lite nintendo 64 eller nintendo classic mini innan sovdags! 
 
Hoppas ni får en supertrevlig lillördag fylld med allt annat än forskning och vetenskapligt skrivande 😉. 

FACES OF THE WEEK

Smink  /  0  Kommentarer
 
De senaste veckorna har jag spenderat all min vakna tid med att tänka på praktiska problem, informationsdesignproblem och forskningsfrågor. Det har varit grupparbeten och sega föreläsningar. Men det är så tråkigt att skriva om, så därför tänker jag uppdatera er med mina fotd (face of the day) från dessa kämpiga veckor. 
 
Letade runt lite i min läppstiftslåda och hittade ett svart liquid lipstick från Kat Von D (färgen Witches). Visste på riktigt inte att jag hade det, så var tvungen att testa när jag nu visste att jag ägde det haha! Kände mig faktiskt mer bekväm än jag trodde att jag skulle göra. 🤗  Sedan fortsatte jag veckan med att rocka Kat Von D's liquid lipstick fast i färgen Lolita – en av mina go to's som jag kan ha på mig varje dag, så snygg färg. 
 
 
Mitt i veckan bröt jag av helt med en neutral sminkning där jag endast hade lite bas, ögonbryn och läppglans. Skulle nämligen på pubrunda senare på kvällen så gick till skolan med detta face för att sedan kunna addera lite ögonskugga och känna mig glam på kvällen. Har tidigare alltid känt mig så naken utan mascara då mina ögon ser så små ut, så detta var ett bra förstasteg under processen till att vänja mig haha. 
 
 
I slutet av veckan rockade jag lite mer ögonskugga i röda, lila och rosa nyanser samt det nya favoritläppstiftet från Anastasia Beverly Hills i färgen Dead Roses. Är nog inne i en period där dessa färger är mina go to-färger både på läpparna och ögonlocken. De känns liksom lite neutrala trots att de är ganska starka. 
 
Har ni något favoritläppstift eller någon favoritfärg på ögonskuggan right know? Let me know! Vill ha lite tips på sminkprodukter (och det är nu som min kille skriker: du behöver inte mer smink!!!) 😇