FACES OF THE WEEK

 
De senaste veckorna har jag spenderat all min vakna tid med att tänka på praktiska problem, informationsdesignproblem och forskningsfrågor. Det har varit grupparbeten och sega föreläsningar. Men det är så tråkigt att skriva om, så därför tänker jag uppdatera er med mina fotd (face of the day) från dessa kämpiga veckor. 
 
Letade runt lite i min läppstiftslåda och hittade ett svart liquid lipstick från Kat Von D (färgen Witches). Visste på riktigt inte att jag hade det, så var tvungen att testa när jag nu visste att jag ägde det haha! Kände mig faktiskt mer bekväm än jag trodde att jag skulle göra. 🤗  Sedan fortsatte jag veckan med att rocka Kat Von D's liquid lipstick fast i färgen Lolita – en av mina go to's som jag kan ha på mig varje dag, så snygg färg. 
 
 
Mitt i veckan bröt jag av helt med en neutral sminkning där jag endast hade lite bas, ögonbryn och läppglans. Skulle nämligen på pubrunda senare på kvällen så gick till skolan med detta face för att sedan kunna addera lite ögonskugga och känna mig glam på kvällen. Har tidigare alltid känt mig så naken utan mascara då mina ögon ser så små ut, så detta var ett bra förstasteg under processen till att vänja mig haha. 
 
 
I slutet av veckan rockade jag lite mer ögonskugga i röda, lila och rosa nyanser samt det nya favoritläppstiftet från Anastasia Beverly Hills i färgen Dead Roses. Är nog inne i en period där dessa färger är mina go to-färger både på läpparna och ögonlocken. De känns liksom lite neutrala trots att de är ganska starka. 
 
Har ni något favoritläppstift eller någon favoritfärg på ögonskuggan right know? Let me know! Vill ha lite tips på sminkprodukter (och det är nu som min kille skriker: du behöver inte mer smink!!!) 😇
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback